AENOR – Espainiako Normalizazio eta Ziurtapen Elkartea

Hasiera > Gaurkotasuna

UNE-EN ISO 6887 arauak, arau osasungarriak

Giza kontsumora eta animalien kontsumora bideratutako elikagaiak behar bezala kontrolatuz gero, saihets daitezke elikadura intoxikazioak. Horretarako, haien analisi eta azterlan mikrobiologikoak oinarrizkoak dira elikagai horien kontsumoan gutxieneko segurtasuna bermatzeko.

UNE-EN ISO 6887 arauek zenbait elikagai prestatzeko arauak zehazten dituzte: haragi izoztua, gordina eta txikitua; janari aurrekozinatuak; arrain eta itsaski gordinak, prestatuak, egosiak edo izoztuak; esnekiak...

Giza kontsumorako eta animalien kontsumorako elikagaien mikrobiologiari buruzko araudiaren ikuspegi orokorra zabaltzeko, sakatu esteka ; haren arau guztiak ikusiko dituzu.

Informazio gehiago lortzeko, ikusi bideo tematikoa..


 

Eskubide guztiak erreserbatuta: © AENOR, 2016

Esteka partekatzea

Aenorren informazioa - Legezko abisuak - Erabilerraztasun-deklarazioa - Gunearen mapa